Solunskih Boraca 2 B, Sombor
Solunskih Boraca 2 B, Sombor
 
Solunskih Boraca 2 B, Sombor
Kategorije

Servis za kupce

Servis za kupce

U Internet prodavnici L DECOR omogućena je kupovina putem interneta! Artikle pored kojih je prikazana oznaka korpe moguće je kupiti u Internet prodavnici.

Da bi izvršio rezervaciju robe, kupac je u obavezi da izvrši uplatu avansa u minimalnom iznosu od 30% cene robe i to: 10% na ime kapare u znak da je ugovor zaključen i minimalno 20% od cene na ime avansa u kom slučaju se kupcu izdaje avansni racun na ukupno plaćeni iznos.

Najkasnije dva dana pred najavljenu isporuku,kupac je dužan da izvrši ostatak uplate do pune vrednosti robe.

Kupac moze da odustane od ugovora nakon njegovog zaključenja sve do isteka roka za isporuku robe pod uslovima predvidjenim Opštim uslovima poslovanja. U slučaju da kupac izjavi da odustaje od ugovora u toku trajanja roka za isporuku robe, kapara se smatra odustanicom u kom slučaju L decor kao prodavac zadržava novac u visini od 10% od iznosa ukupne cene robe, a ostatak novca koji je kupac uplatio avansno, vraća se istom.

USLOVI PLAĆANJA U INTERNET PRODAVNICI

Plaćanje u internet prodavnici je isključivo po predračunu na žiro račun firme putem uplatnice ili elekronskom uplatom (mobilno bankarstvo).

 

 

USLOVI PLAĆANJA U OBJEKTU:

Gotovinsko plaćanje: Plaćanjem robe gotovinom možete ostvariti dodatne popuste na određenu robu.

Plaćanje platnim karticama: Visa Electron, Visa, Maestro, Master, Dinacard, American Express.

Kreditne kartice Banca Intesa iz programa MasterCard, VISA i AMERICAN EXPRESS omogućavaju Vam beskamatno plaćanje od 1 do 6 mesečnih rata.

Web krediti RAIFFEISEN banke.
Brzi krediti  Raiffeisen banke Vam omogućavaju da dobijete novac na računu uz brzu i jednostavnu realizaciju do 60 meseci (5 godina).

Čekovi građana: Plaćanje kupljene robe odloženo čekovima na 10 mesečnih rata bez uvećanja cena. Prva rata dospeva najkasnije 30. dan od dana poručivanja robe. Čekovi se realizuju svakog 5., 15. ili 25. u mesecu.

Kupovina putem administrativne zabrane: Ugovori sa firmama o kreditiranju zaposlenih za kupovinu robe do 6 mesečnih rata, putem administrativne zabrane.

Kupljenu robu u internet prodavnici prevozimo sopstvenim prevozom ili prevozom spoljnog saradnika uz naknadu. Za pojedine artikle moguće je i slanje preko kuriskih sluzbi.

Roba se prevozi samo do ulaza u stambeni objekat kupca (do ulaza kuće/ulaza zgrade). Robu ne unosimo u prostorije kupca, niti nosimo na spratove.

Prevoz robe vršimo u određena mesta u Srbiji izuzev AP Kosova i Metohije.

Cena prevoza zavisi od mesta isporuke i može da varira od 1000 do 5000 dinara. Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirata na broj telefona 062/964-25-00, ili putem e-maila [email protected].

Montaža nije moguća pri kupovini u internet prodavnici sem za kupce na teriroriji grada Sombora i okoline gde naši monteri izlaze na teren.

Kupac je u obavezi da prilikom montaže, oslobodi dovoljno prostora za montažu kako bi se ista brzo i efikasno izvršila. U suprotnom, L decor nije u obavezi da montira isporučenu robu. Isporučena roba se u prostorijama kupca montira samo u položenom stanju. Montažerske ekipe nisu u obavezi da, usled neadekvatne veličine prostorije, nameštaj montiraju u uspravnom položaju.

Ukoliko kupac samostalno obezbeđuje montažu preuzete robe, u obavezi je da se pridržava uputsva za montažu koji se nalazi u okviru propratne dokumentacije. U suprotnom kupac ne može ostvariti pravo na reklamaciju, odnosno roba koja je namontirana suprotno uputsvu za montažu ne podleže garanciji.

Reklamacije

Ukoliko je Vaš proizvod oštećen, ili ste nezadovoljni isporukom ili montažom, molimo Vas da popunite formular sa vašim podacima, servisna služba će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Potrebno je sačuvati fiskalni račun u slučaju povrata novca ili zamene robe.